NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

VistaMax IDE UIQ3 i konfiguracja sdk

VistaMax IDE UIQ3 i konfiguracja sdk

Postprzez ViruS_91 » 6 sierpnia 2008, o 22:28

Witam!

Ściągnąłem sobie program do projektowania IU VistaMax IDE UIQ 3 i chciałem stworzyc nowy projekt ale program poprosil mnie o podanie scieżki do SDK, więc pobralełem SDK UIQ 3,1 z tąd ale teraz w zakładce window->preferences->vistamax muszę podac ścieżkę dostepu to "SDK path" i nie bardzo wiem do którego to ma byc folderu... czy ktoś już kiedyś konfigurował ten program i mógłby pomóc?? Będę wdzięczny za każdą pomoc.
ViruS_91
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 sierpnia 2008, o 22:27
    WindowsXPFirefox

Re: VistaMax IDE UIQ3 i konfiguracja sdk

Postprzez sebax » 7 sierpnia 2008, o 15:04

w sumie nigdy tego czegos nie uzywalem ale podejrzewam, ze trzeba podac sciezke na dysku do zainstalowanego sdk na przyklad c:\symbian\uiq3, sdk oczywiscie trzeba najpierw zainstalowac....
sebax
10%
10%
 
Posty: 48
Dołączył(a): 19 grudnia 2006, o 00:06
    WindowsXPFirefox

Re: VistaMax IDE UIQ3 i konfiguracja sdk

Postprzez ViruS_91 » 7 sierpnia 2008, o 18:38

Masz rację, za każdym razem podawałem ścieżki do pod folderów i nie zauważyłem ze program sam dodaje końcówkę (do tego co mu potrzebne), podanie ścieżki do katalogu głównego pomogło :) THX :super:
ViruS_91
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 sierpnia 2008, o 22:27
    WindowsXPFirefox


Powrót do Narzędzia i SDK

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron